خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





براکلی

    براکلی Brocoli

    نام علمی Brassica oleracea

    " سبزی ضد سرطان "

    براکلی تا قرن بیستم برای مردم دنیا به غیر از فرانسه و ایتالیا ناشناخته بود. در سال 1923 این سبزی به وسیله یک فرد ایتالیائی در کالیفرنیا کاشته و کم کم در آمریکا شناخته شد و به مصرف رسید و از آن سال تا کنون مقدار مصرف آن به سرعت افزایش یافته است.

    براکلی از خانواده کلم می باشد. کلم، براکلی، کلم بروکسل و گل کلم همه از خانواده ی Cruciferous می باشند.

    هنگام خرید براکلی دقت کنیدکه ساقه آن تازه و ترد و گل های آن باز نشده باشد. هنگامی که براکلی کهنه باشد، قسمت گل آن زرد و از هم باز می شود. براکلی گاز زیادی در معده تولید می کند، ولی اگر آن را کمی بپزید، این ناراحتی را نخواهید داشت. آن هائی که گاز معده دارند، باید براکلی را نیم پز کنند، زیرا کلروفیل زیاد آن، اثر گوگرد را که گاز تولید می کند، خنثی می سازد.

    خواص براکلی:

    تمام گیاهان خانواده ی کلم، از جمله براکلی خواص خود را هنگامی نشان می دهند که با غذای پروتئینی خورده شوند، زیرا براکلی مواد پروتئینی را به سمت مغز هدایت می کند.

    براکلی مقدار بسیار کمی کالری و قدرت تمیز کنندگی بسیار خوبی دارد.

    مواد موجود در صد گرم براکلی به قرار زیر است:

    انرژی 23 کالری آهن 1/3 میلی گرم
    پروتئین 2/2 گرم ویتامین A 2200 واحد
    چربی 0/1 گرم ویتامین B1 0/05 میلی گرم
    نشاسته 3/4 گرم ویتامین B2 0/13 میلی گرم
    فسفر 47 میلی گرم ویتامین B3 0/55 میلی گرم
    کلسیم 80 میلی گرم ویتامین C 75 میلی گرم

    جهت دریافت اطلاعات تکمیلی با ما در ارتباط باشید


    این مطلب تا کنون 5 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : براکلی ,میلی ,ویتامین ,خانواده ,
    براکلی

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده