خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





اسفناج:

    اسفناج Spinach

    نام علمی Spinach Oleracea

    اسفناج گیاه بومی ایران است و از اوایل قرن اول میلادی کم کم به سایر نقاط نقاط دنیا راه یافت. به طوریکه در تاریخ مسطور است، اسفناج در قرن هفتم در چین و قرن دوازدهم در اسپانیا کشت می شد. کشت اسفناج در سال 1806 در آمریکا شروع شد.

    اسفناج گیاهی است یک ساله، دارای ساقه ای راست به ارتفاع نیم متر که برگ های آن پهن، نرم و مثلثی شکل به رنگ سبز است. اسفناج نسبت به سرمای زمستان مقاوم است.

    دو نوع اسفناج وجود دارد که پائیزه و بهاره نامیده می شوند. اسفناج بهاره در بهار کاشته می شود و به اسفناج انگلیسی نیز معروف است. نوع پائیزه که به خاک بسیار غنی احتیاج دارد، در پائیز کاشته می شود. گل های اسفناج به رنگ سبز کم رنگ می باشد.

    اسفناج چون دارای مواد غذائی فراوانی است، کشت آن امروزه در تمام نقاط دنیا معمول است.

    ترکیبات شیمیائی:

    اسفناج از نظر داشتن ویتامین B3 بسیار غنی است، بنابراین داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگرا است ( پلاگرا یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شود و نشانه های آن ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است ).

    ضمنا در اسفناج مقدار زیادی آهن، ید، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک وجود دارد.

    در 100 گرم اسفناج خام مواد زیر موجود است:

    انرژی 20 کالری سدیم 70 میلی گرم
    آب 90 گرم پتاسیم 470 میلی گرم
    پروتئین 3 گرم ویتامین A 6000 واحد
    چربی 0/3 گرم ویتامین B1 0/1 میلی گرم
    مواد نشاسته ای 3/5 گرم ویتامین B2 0/2 میلی گرم
    کلسیم 90 میلی گرم ویتامین B3 0/6 میلی گرم
    فسفر 50 میلی گرم ویتامین C 40 میلی گرم
    آهن 3/2 میلی گرم    

    جهت دریاف اطلاعات تکمیلی با ما در ارتباط باشید


    این مطلب تا کنون 5 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : اسفناج ,میلی ,ویتامین ,است، ,نقاط ,مواد ,وجود دارد ,نقاط دنیا ,
    اسفناج:

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده